به گزارش خبرگزاری حوزه، در این کتاب که از سوی انتشارات "پشتیبان" به چاپ رسیده، آمده است: ما در عصر کرونا قرار داریم و دنیای پساکرونا نیز انتظار ما را میکشد تا پارادایم "قرن دهساله" و "جهشهای پنجساله" از لای کتابها و تحلیلهای رسانهای به منصه ظهور برسد. پارادایمهای نوین برساخته از این تحولات نیز نقش رسانه را بهمثابه بازوی مؤثر و بلامنازع دوران حاضر و پیش رو پررنگتر ای قبل میکند و این یعنی شناخت دقیق کارکردها و کاربستهای رسانهای ضرورتی حتمی و قطعی است.
رسانه به معنای همهجانبه آن دیگر تنها اطلاعرسان و آگهی بخش نیست. در این بستر زمانی، رسانه آموزش میدهد، اقتصاد قرنطینهای را هدایت میکند، امید میآفریند، با گمراهی مقابله کرده و عزم عمومی برای مواجهه با تحولات را ایجاد میکند. رسانه امروز بسان قطعهای استراتژیک از پازل تحولات جهانی میتواند سامان دهنده یا برهم زننده نظم و امنیت باشند. میتواند یاری گری مخاطب باشد یا ضدمخاطب رفتار کند، اما هر آنچه هست رسانه با همه کارکردها امروز توانسته جهان را از مرحله بحران به سمت فراگیری عمومی نحوه مقابله با بحران و اشتراکگذاری تجربیات به شکل فراسرزمینی رهنمون کند.
این گزارش می افزاید: در این کتاب به کارکردهای رسانه در شرایط بحران، رقابت رسانه های جریان اصلی و شبکه های اجتماعی، وظایف رسانه در صیانت در مخاطبان در مواقع بحران، اخبار کرونایی و تأثیرات شناختی، شایعه ی خط مقدم انحراف افکار عمومی، اخبار جعلی و علوم شناختی، از پاندمی کرونا تا کشورگشایی اینفودمی ها، روایت سازی رسانه ها، حکمرانی نوین، نگاهی آینده پژوهانه به پساکرونا، شهرهای هوشمند و پساکرونا، نگاه فناورانه به جهان پساکرونا و... پرداخته شده است.
گفتنی است علاقه مندان می توانند کتاب "کرونا در آینهی سواد رسانهای و علوم شناختی" که از سوی نویسنده به ساحت نورانی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روح ملکوتی شهید سپهبد قاسم سلیمانی تقدیم شده را از طاقچه به آدرس https://taaghche.ir/book/۷۶۷۳۵ دریافت نمایند.
۳۱۳/۸